Du fehlst mir

Publicerat: 2010-04-29 | 21:18:30 i Allmänt


Saknar dig min björnkatt <3
varje dag hoppas jag att du ska komma springades tillbaka och be om mat. Dagar , veckor och månader har gått sedan du försvann. Vad som än har hänt dig hoppas jag att du har det bra där du är.
Sov gott


10April 2010

Publicerat: 2010-04-10 | 21:11:30 i Allmänt

Just nu i systers lägenhet i stockholm :
Ansiktmask (lera från döda havet )
Kan ju påpeka att vi ser väldigt snygga ut min syster vill dock inte vara med på bild. Så jag bjuder på en bild på mig själv med den fina ansiktmasken:P





Nu måste den tvättas bort
Ha en bra kväll

Just det ikväll gå det ett mycket bra film på kanal 4 kl 21 : 25 tror jag det var . Så vet ni int vad ni ska göra . SE DEN :D


torsdag 8 April

Publicerat: 2010-04-08 | 21:12:45 i Allmänt

Hej
Nu sitter jag i en lägenhet i storstaden. I dag har syster och jag varit i Täby Centrum och handlat mat. Jag köpte även en tröja på Ginatricot och ett par örhängen på Kicks.

När jag kom med bussen till stockholm hade en olycka inträffat så den röda linjen vid tunnelbanan var avstängd så jag och min syster fick åka en stor omväg. Nu vet vi vad det var som hade hänt :


Person påkörd av tunnelbanetåg - dog

Oklart hur olyckan gått till

En person har blivit påkörd av ett tunnelbanetåg vid Slussen.– Personen är avliden, säger Ulf Lindgren vid Stockholmspolisen.Olyckan inträffade klockan 15.13 vid Slussens tunnelbanestation.Ett tåg som var på väg från Mariatorget mot Slussen har kört på en person, uppger polisen.– Personen är avliden. Vi vet ännu inte hur det har gått till, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid polisen i Stockholms län.Enligt dn.se var den omkomne anställd av en underleverantör till SL och arbetade, tillsammans med två kollegor, med undersökningar inför bygget av Citybanan-Efter olyckan blev den omfattande störningar i t-banetrafiken. Tågtrafiken på röda linjen från Zinkensdamm och till Stadion/Karlaplan ersätts nu av extrainsatta bussar.

Källa : Aftonbladet

Nu ska jag äta chokladpudding som min syster har gjort :) ha en bra kväll


live laught love

Publicerat: 2010-04-08 | 07:04:08 i Allmänt

Hej

Om 20 minuter åker jag bil till kalmar och därefter börja min 6h 30min resa till stockholm.
Ha en bra torsdag !:)



onsdag 7 april 2010

Publicerat: 2010-04-07 | 23:03:39 i Allmänt

Hej

Det är nu på tiden att jag skriver . Nu har jag fått en ny header som offe har fixat. Tack så jättemycket!
Dagarna springer iväg när jag skrev senast hade jag sportlov men nu är det påsklov som snart börja lida mot sitt slut. Så de sista dagarna på lovet torsdag, fredag , lördag och en liten del av söndag ska jag tillbringa med min syster upp i stockholm. Hon är bäst! "sometimes" ;) .

Så imorgon klockan 8:30 går bussen från Kalmar till stockholm så stör mig gärna under min 6h 30min långa resa. Jag är framme klockan 15:00 i stockholm där jag ska möta min syster sedan blir det nog en runda på stan. Denna resa ser jag fram emot och kommer särket bli mycket rolig :D.
Men jag känner på mig att de dagarna i stockholm kommer att bli väldigt onyttiga . Men man måste ju unna sig någon extra ibland ;)


Nehe nu blir det snart sovdags imorgon ska jag upp tidigt.
Godnatt med er alla














RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!