Without you

Publicerat: 2010-05-17 | 20:42:00 i Allmänt



If I could find a way I'd take back those words that hurt you and you'd stay. I don't know why I did the things I did I don't know why I said the things I said.
You walked out that door I swore that I didn't care
But I lost everything.
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.



13 maj 2010

Publicerat: 2010-05-13 | 09:11:58 i Allmänt

Godmorgon folket!
Nu är klockan 9 på morgonen och vi ska snart åka till Örebro för att hälsa på en hundvalp som vi ska köpa.  Kameran får hänga med så kommer lovar jag att bilder på valpen kommer läggas upp. 

Jag ska övningsköra dit , hittade nyss min Patrik isakssons skiva i mitt rum så det blir till att lyssna på den i bilen .:D jag kör = jag väljer musik!


Time to go . Ha en bra torsdag!


He is back !

Publicerat: 2010-05-12 | 22:36:03 i Allmänt

Hej !

Min katt som jag skrev om i inlägget under är tillbaka! Han har varit bara i cirka 6 månader och jag trodde verkligen att han var borta. Men i måndags stod jag vid fönstret och kollade ut och plötsligt gick det en svart katt på gräsmattan. Jag trodde inte det var sant när jag såg att det var min katt. Jag förstår inte vart du har varit men huvudsaken är att du är tillbaka.



I dag har jag inte gjort så mycket . Jag har druckit te´,ätit halstabletter, hostemedicin och provat en sak som en kompis sa att jag skulle testa nämligen dricka basilika i ett glas med vatten. BLÄ! vad äckligt det var.

Som ni kanske förstår efter det jag skrev så har jag väldigt ont i halsen och är hes som en kråka men jag hoppas att när jag vaknar i morgon kommer jag vara helt frisk ;) haha men sån tur lär jag ju inte ha.
Men jag mår bara bättre och bättre så det går åt rätt håll iallafall.
I morgon ska jag med familj iallafall till örebro och kolla på en hund och sedan till Stockholm till min syster och vara där tills på söndag!.

Det kommer bli kul så även att jag inte mår allt för bra så känner jag mig ovanligt glad i kväll.


Ha en bra kväll


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!