30/6

Publicerat: 2010-06-30 | 12:41:25 i Allmänt

Idag fick jag körkortet :D wiie vad jag är glad. Vilken härlig känsla det är att köra helt ensam när man är van att det jämt sitter någon bredvid. Nu blir det till att jobba till klockan fyra .

Ha en bra dag !


..

Publicerat: 2010-06-29 | 23:24:21 i Allmänt

Ny familjemedlem:
Sötnosen Maja

:)


Leona Lewis - I Will Be

Publicerat: 2010-06-21 | 22:59:02 i Allmänt


9/6-2010

Publicerat: 2010-06-09 | 22:15:42 i Allmänt
Hejsan !

Vad har det fina vädret försvunnit ? Det är ju sommar nu och då vill man kunna ha kläningar sola och bada . Man vill inte ha ett paraply liggandes i väskan pga att det är dåligt väder. Så snälla sol kom tillbaka !:)

På fredag blir det student för många bla för Emelie och Emanuel ,dock inte för mig . Själv får man vänta ett år till och det känns ganska bra för jag har ingen aning om vad jag vill göra efter gymnasiet.








live laught love




.

Publicerat: 2010-06-07 | 22:20:31 i Allmänt
citat - Bernice Johnson Reagon
"Life´s challenges are not supposed to paralyze you, they´re supposed to help you discover who you are"

Horoskop

Publicerat: 2010-06-05 | 23:28:28 i Allmänt
För alla som är oxar här kommer vårat årshoroskop för 2010 , det verkar vara ganska bra så vi kan ju hoppas att det stämmer ;)



Du har tur och lyckas med det mesta"

Oxen 21/4-21/5

KÄRLEK
I år kommer du till ett vägskäl. Rätt vad det är står du där och måste bestämma om du ska förändra allt eller vara nöjd med det du har. Det är stora beslut i görningen. Förmodligen är det under hösten som du kommer till pudelns kärna, innan dess velar du hit och dit utan att riktigt veta vad du vill. Därför blir det här ett år med många toppar och dalar, med mysiga månader (som april och juli) och krisperioder (som februari och juni). Men det är inte förrän året lider mot sitt slut som du är riktigt nöjd och säker på vilken väg du ska ta.

ÄVENTYR

Nya intryck, nya människor, nya saker att göra. Du letar hela tiden efter omväxling och utmaningar. Detta är rätt år för resor, kurser och spännande nya mål. Du har dessutom turen med dig så du kommer att lyckas med det mesta du gör – du behöver inte vara rädd för att misslyckas bara för att du lägger ribban högt. Full fart gäller, du hämtar andan under kortare perioder men sedan ångar du på igen. Gott om fester, nöjesliv och glamour blir det naturligtvis också. Allra bästa månaden för en drömresa är maj.

PENGAR

Din fantasi kan mycket väl vara årets bästa inkomstkälla. Du kan köpa billigt och sälja dyrt, genom att snygga till dina varor eller genom att puffa för dem på nätet. Knepen är många - du behöver bara hitta ett som passar dig. Kreativt skapande och övertalningsförmåga hjälper också till att ge dig ett lönsamt år. Riktigt bra för din ekonomi är om du dämpar utgifterna under sommaren, särskilt i juni och juli. Leta efter budgetalternativ, det blir minst lika roligt och slantarna behövs bättre till annat.


4/6

Publicerat: 2010-06-03 | 22:39:04 i Allmänt


Hej !
Känns som man har hur mycket som helst som ska göras nu ! Positivt att det är fint väder iallafall hoppas bara att det håller i sig nu . I dag har jag övningskört , varit i skolan , kalmar , solat , städat , pluggat och nu är det snart sängdags. Klockan gillar att springa iväg.
Låt inte livet bli en transport sträcka där du väntar in speciella högtider (midsommar , påsk osv ) lev livet varje dag för man vet aldrig när det tar slut.



Godnatt ♥


Hem ljuva hem . 3/6-2010

Publicerat: 2010-06-02 | 22:23:13 i Allmänt

Hej på er !

Här på bloggen har jag inte skrivit på väldigt länge så jag förstår inte riktigt varför jag fortfarande har läsare på min tråkiga blogg som jag aldrig uppdatera.

Sitter här och har ont i kroppen och då menar jag verkligen ont speciellt i axlarna. Andledningen till det är att jag har sovit på hårt underlag i natt ! endast i en sovsäck.( aj aj) Läser en kurs som heter natur och friluftsliv så därför var hela klassen tvungen att göra en utflyckt till en ö som ligger i Pataholm och sova där.

Jag bjuder på en bild som jag snodde från Madde mer bilder kanske kommer senare i veckan.


Time to go . Ha det bra och sov så gott :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!